Zabava

Trenirala košarku, voli pjevanje i automobile: Breskvica od "obične" djevojčice postala djevojka sa krilima na Beoviziji

Pjevačica Anđela Ignjatović (22), poznatija kao Breskvica, nastupala je večeras na "Pesmi za Evroviziju" pod rednim brojem osam sa numerom "Gnezdo orlovo".

Breskvica na Beoviziji
FOTO: RTS PESMA EVROVIZIJE - ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Breskvica važi za jednog od glavnih favorita na “Beoviziji 2024”, a na sceni se pojavila u kostimu koji podsjeća na bijelog anđela sa sve oreolom.

Inače, Breskvica je rođena je 2002. godine u Beogradu a svoju popularnost stekla je zajedno sa svojim dečkom poznatijim kao Vojaž. Danas je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u Srbiji, ali i regionu.

Breskvica na Beoviziji
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Na društvenim mrežama ima pravu armiju obožavalaca sa kojima gotovo svakodnevno dijeli slike iz privatnog i poslovnog života. Prije nego što je stekla vrtoglavu popularnost, Breskvica je bila samo djevojčica koja je imala velike snove.

Malo je poznato da je pored pjevanja i automobila, košarka velika ljubav mlade pjevačice.

Breskvica je čak u jednom periodu svog života i trenirala košarku, ali je zbog povrede morala da pređe na stranu navijača.

Pročitajte još

Kako zbog pjevačkih kvaliteta tako i zbog visine od 160 centimetara, Breskvicu mnogi nerijetko porede sa Arijanom Grande.

Inače, među favoritima za pobjedu na “Pesmi za Evroviziju 2024” našli su se Breskvica, Konstrakta, Zorja Pajić, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu