Zabava

TRENUTNI FAVORIT Dvije kontroverzne učesnice imaju najveće šanse za pobjedu u "Eliti"

Prema jednoj internet anketi najveću šansu za pobjedu u rijalitiju “Elita” trenutno ima Aneli Ahmić.

elita
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Kako pišu mediji, u jednoj internet anketa je upravo Aneli nakon par mjeseci ponovo na prvom mjestu sa 37 odsto glasova, dok je druga Maja Marinković sa 19 odsto glasova.

Naime, Aneli je nedavno prekinula trudnoću i odlučila da ne zadrži njeno i Janjuševo dijete. Mnogi takmičari krive upravo njega za ovakvu njenu odluku, a ona nije krila koliko je nesrećna zbog poteza koji je napravila.

janjuš zaprosio aneli
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Podsetimo, Aneli Ahmić, bivša partnerka Asmina Duržića, ostala je u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali zbog svakodnevnih svađa sa bivšim partnerom odlučila je da ne zadrži bebu.

Aneli je imala zakazanu intervenciju u privatnoj klinici, a nakon zahvata ona se vratila u “Bijelu kuću” gdje ju je sačekala tužba od Janjuševe bivše žene- Ene Janjušević.

Pročitajte još

– Ja sam rekla da je ispalo da sam ja stvarno njihova žrtva, jer meni danas kad sam se očistila dolazi tužba na vrata. Rekla sam da više nikad ne želim da pomislim da imam muškarca i da želim sa njim ovo. Više nikad ne želim da radim na bebi, sve što sam željela sam precrtala – pričala je Ahmićeva.

Nakon što je saznao da je Ena tužila Aneli, Janjušu je postavljeno pitanje da li bi nešto poručio bivšoj supruzi.

– Gdje da joj poručim bilo šta, tu me tek čekaju problemi. Nema tu više sigurno ni normalnog odnosa jer je žena doživjela da je spominje svaka bagra koja priča da sam ja u dogovoru sa njom. Ne znam kada je tačno tužila. Ona će vas tužiti sve koji ste je pominjali i ja sam to znao. Rekla si da se je*e za 15 evra. I ja bih vas sve tužio – rekao je Janjuš, piše Kurir.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu