Kultura

"TRENUTNO SE NE ISPLATI" Fanovi razočarani, Džon Snježni ipak neće dobiti svoju seriju

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-of serija o Džonu Snežnom (John Snow) njegovom liku iz "Igre prestola", više nije u aktivnom razvoju.

Džon Snou, lik iz serije "Igra prijestola"
FOTO: @LITTLEFINGERVIDEOEDITOR/YOUTUBE/SCREENSHOT

Harington je ove vijesti otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma “Blood for Dust”. Glumac je rekao da više ne rade na ovom spin-ofu “Igre prijestola” zato što nisu našli pravu priču oko koje bi svi uključeni bili zadovoljni.

“Ne isplati se”

Harington je rekao da nikada nije pričao o ovoj seriji jer je tek bila u razvoju i nije želio da informacija iscure u javnost.

Nisam htio da ljudi počnu sa teorijama, da budu previše uzbuđeni ili da zamrze tu ideju, upravo iz razloga jer možda nikad i ne dođe do razvoja serije. Jer u fazi razvoja gledaš svaki ugao i razmišljaš da li se isplati. Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne – naveo je glumac za ScreenRant.

Vesti o spin-off prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio da se istraži šta se dogodilo s Džonom Snježnim nakon završetka priče u osmoj sezoni Igre prestola, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu