Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRESLA SE I PLAKALA Jutjuberka snimila video sa najvećom zvijezdom, UZBUĐENJE NIJE KRILA

Zabava
Autor:

Foto: Printscreen/Youtube

Niki Tutorijals, jedna od najpopularnijih mejk ap jutjubera u Americi, objavila je sinoć video sa planetarno popularnom zvijezdom Lejdi Gagom, zbog čega je bila van sebe od sreće.

Naime, Niki je nekoliko dana unazad najavljivala svojim pratiocima da za kraj godine sprema nešto veliko, ali niko nije očekivao da će se u jednom od njenih videa pojaviti višestruko nagrađivala pop ikona Lejdi Gaga.

– Niko joj nije dodirnuo lice pet godina. Niko sem Sare, njene šminkerke. Čak ni njenim ljubavnicima nije dozvoljeno da je dodiruju po licu, a vidite mene, ja je šminkam – uzbuđeno je rekla jutjuberka.

Fanovi su oduševljeni njihovom zajedničkom kolaboracijom, s obzirom na to da je Niki višegodišnji fan pop dive i redovno je objavljivala video snimke posvećene upravo pjevačici.

Nakon što je snimanje sa Gagom bilo završeno, Niki je objavila nekoliko storija na kojima se tresla i plakala, navodeći da je presrećna jer ju je vidjela uživo.

– Ona je upravo onakva kako se predstavlja. Potpuno smirena, pristojna i nimalo utripovana. Ovo je ostvarenje svih snova. Ona je moj idol – rekla je jutjuberka.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO