Kultura

TRILER KOJI IŠČEKUJE CIJELA REGIJA Počelo emitovanje serije "Kosti" na BN televiziji

Domaća serija „Kosti“, nastala po scenariju Nikole Kolje Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića, koja nam donosi napetu triler priču smještenu u Banjaluci današnjeg vremena, počela je emitovanja na BN televiziji.

TRILER KOJI IŠČEKUJE CIJELA REGIJA Počelo emitovanje serije "Kosti" na BN televiziji
FOTO: KOSTI

Iako radnjom drugačija, serija „Kosti“ predstavlja drugi dio trilogije o ovom gradu, koju, kao i seriju „Meso“, zajednički potpisuju „Bosonoga produkcija“ i RTS.

U svojevrsnom novogodišnjem maratonu, „Kosti“ ćemo gledati svakim radnim danom, od 1. do 5. januara, po dvije epizode, od 21 čas na BN televiziji.

Već u prvoj epizodi, gledaoci će upoznati glavne likove ovog napetog trilera – Kostu Govorušu i Kostu Gajića, koje tumače Jovo Maksić i Ljubiša Savanović i koje naizgled ne povezuje ništa osim zajedničkog imena i grada u kojem žive. Međutim, društvo i ljudi koji ga čine pred njih svakog dana postavljaju nove izazove, s kojima se oni teško bore zbog okrutne sudbine.

Kosta Govoruša je samozatajan, opterećen i zarobljen u prošlosti. Životne, ali i stvarne „Oluje“ potpuno su ga otuđile od razorenog i korumpiranog društva kojim je okružen, i od kojeg se svakim svojim korakom sve više udaljava. S druge strane, na društvenoj ljestvici visoko pozicioniran je Kosta Gajić – uspješan, uticajan, „čovjek na funkciji“ koji na prvi pogled ima sve, ali zapravo nema ništa.

Upravo on će nas u prvoj epizodi odvesti do oca Dragana, kojeg tumači Nikola Pejaković, a kod koga prije ili kasnije dođu baš svi – da se ispovjede za sitne ili krupne grijehove.