Gradovi

TRIVIĆEVA PODRŽALA RADULOVIĆA "Opozicija u Modriči očekuje pobjedu"

Potpredsjednica PDP i narodna poslanica Jelena Trivić pružila je javnu podršku Jovici Raduloviću zajedničkom kandidatu SDS i  PDP za načelnika opštine Modriča.

TRIVIĆEVA PODRŽALA RADULOVIĆA "Opozicija u Modriči očekuje pobjedu"
FOTO: SDS

Ne sumnjamo da će građani Modriče 15. novembra donijeti pravu odluku i dati priliku novoj ekipi stručnih ljudi, potpuno jedinstvenoj i okupljenoj oko zajedničke koalicije, da ovu opštinu vratimo u ruke narodu – rekao je Jovica Radulović, kandidat SDS i PDP za načelnika Modriče.

– Nakon pobjede, građani od nas očekuju da napravimo iskorak u borbi za svakog građanina ove opštine, da stvorimo uslove da oni više ne odlaze, i da zajedničkim snagama jačamo privredne kapacitete i otvaramo nova radna mjesta, kako bi Modriču učinili boljom sredinom za život njenih građana – rekao je Radulović.

Trivićeva je poručila da opozicija u Modriči očekuje pobjedu zajedničkog kandidata ispred koalicije PDP-SDS Jovice Radulovića, jer se radi o ozbiljnom kandidatu, a prije svega porodičnom, obrazovanom i uglednom čovjeku.

– Кoalicija PDP-SDS ponudila je zaista kvalitetnog kandidata koji iza sebe ima znanje, principijelnost i mislim da je spreman da Modriču povede putem napretka – rekla je ona tokom posjete opštini Modriča.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

Trivićeva je istakla da u Modriči zajednički kandidat Jovica Radulović ima veliku odgovornost, jer se na predstojećim izborima neće boriti samo sa protivničkim kandidatom koji dolazi iz SNSD, nego će to biti borba sa cijelim vrhom ove partije.

– U proteklih nekoliko dana Modriču je posjetio cijeli vrh SNSD kako bi podržao svog kandidata, što je legitimno, ali to samo pokazuje njihov strah i bojazan da će oni nakon dugo godina izgubiti vlast u Modriči – istakla je Trivićeva i podsjetila da je PDP na zajedničkim organima stranke usvojio zaključak da nema predizbornih koalicija na lokalnom nivou sa SNSD, te da opštinski odbor PDP Modriča u potpunosti stoji iza zajedničkog kandidata.

Prihvati notifikacije