Banjaluka

Tropic Bambini maraton uvertira u Vivia Run&More Weekend festival

U Banjaluku se ovog proljeća vraća Tropic Bambini maraton, koji će biti prva od trka koje će se održati u okviru ovogodišnjeg Vivia Run&More Weekend festivala, i to u subotu, 03.06.2023.

Tropic Bambini maraton 2022. godine
FOTO: TROPIC

Trka je namijenjena djeci uzrasta od dvije do sedam godina, a trčaće se na stazi dugoj 640 metara, u dvije starosne kategorije, od dvije do pet i od šest do sedam godina.

Novitet ovogodišnjeg Tropic Bambini maratona je lokacija – okupljanje mališana je na platou ispred Banjalučke arene, a trčaće se kroz novouređeni park “Mladen Stojanović”, sa početkom trke u 17 časova.

mapa za Tropic Bambini stazu
FOTO: TROPIC

– Dobrog raspoloženja, vitaminskog osvježenja i zabavnog programa neće nedostajati. I ove godine, kao i prethodnih, očekujemo veliki odaziv jer, osim dobre zabave, drago nam je da se kroz manifestacije ovog tipa popularizuje rekreativno bavljenje sportom i među najmlađim generacijama – navela je Aleksandra Marković, PR trgovačkog lanca Tropic.

Nakon završene najslađe trke u Banjaluci, sve učesnike očekuju zaslužene medalje, pokloni sponzora i zabavno animatorski program.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije