Sudbine

"Trudila sam se da budem jaka" Pjevačica saznala za SMRTNI SLUČAJ PRED NASTUP, niko nije znao kako se obuzdala da se ne slomi od tuge

Pjevačica Vanja Mijatović doživjela je tužne vijesti pred jedan nastup kada se uprkos lošem stanju ponijela kao veliki profesionalac i odradila dogovoreno.

Vanja Mijatović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Naime, Vanjin otac se prije nekoliko godina takmičio u šou „Nikad nije kasno“ kada je tik pred njihov nastup saznala da joj je preminuo deka, odnosno otac njenog tate.

Vanja Mijatović doživjela smrtni slučaj pred nastup

– Puno puta se raznježim, njihove priče i energija sve to mnogo jače djeluje na mene. Kada se moj tata takmičio bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpjevala, pa smo i njemu saopštili– prisjetila se pjevačica.

Onai dalje ne zna kako je smogla snage za nastup.

– Ne znam kako sam uspjela, trudila sam se da budem jaka da on ne primjeti jer je znao da nešto nije u redu– ispričala je za Grand.

Pored oca i brata koji se takođe bave muzikom, Vanjina majka je odabrala drugačiju karijeru za sebe.

Po profesiji sam novinar, ali sam cijelog života radila više poslova, mnoge čak i u isto vrijeme. Završavala sam razne kurseve i edukacije, bavila se trgovinom i jako puno putovala, što je sve simbolika brojeva. Surovi sam profesionalac i vrlo sam posvećena svom poslu. Svoj posao radim sa velikom dozom ljubavi i ideala- otkrila je pjevačicina majka svojevremeno.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu