Hronika

"Tukli su ih i tražili novac, zatim su Branka IZBOLI NOŽEM" Ispovijest oca mladića (19) kojeg su ispred zgrade napali razbojnici

Policija u Nišu još traga za mladićima koji su u nedjelju oko 19 sati izboli nožem Branka S. (19), ali i pretukli njegovog druga, od kojeg su oduzeli mobilni telefon.

"Tukli su ih i tražili novac, zatim su Branka IZBOLI NOŽEM" Ispovijest oca mladića (19) kojeg su ispred zgrade napali razbojnici
FOTO: D. MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Oni su u nedjelju izašli da se vide tu u naselju sa drugarima i drugaricama. To su djeca koja nigdje drugde ne izlaze otkako je sve ovo počelo sa koronom, sede ispred zgrade na klupicama i to im je sve. Bilo je njih petoro kada su im iznenada prišla dva nepoznata momka. Jedan je dohvatio mog sina Branka, a ovaj drugi njegovov druga. Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka izboli nožem. Drugovi su ga krvavog doveli kući – kaže on, pišu Novosti.

Ovako svoju ispovijest počinje Goran S., otac Branka S. (19) koji je u nedjelju oko 19 sati izboden nožem u niškom naselju Stevan Sinđelić, dok je na klupici ispred zgrade sjedio sa drugarima i drugaricama.

NJima su prišla dvojica nepoznatih muškaraca za kojima niška policija i dalje intenzivno traga, a koje od ranije nisu poznavali, a kako nam je ispričao Brankov otac, sve se odigralo u sekundi.