Svijet

"U 21. godini počeli su problemi" Alisa je skinula šminku, vještačke trepavice, a onda i zube, pa OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA (VIDEO)

Alisa je žena koja je razbila sve predrasude, pokazavši u videu na Tik Toku kako izgleda kada skine šminku, vještačke trebavice, ali i vještačke zube.

"U 21. godini počeli su problemi" Alisa je skinula šminku, vještačke trepavice, a onda i zube, pa OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA (VIDEO)
FOTO: PRINCXSSGLITTERHEAD / SCREENSHOT

Ja sam žena sa ugrađenom protezom i danas ću vam pokazati kako izgledam sa njom i bez nje. Želim da svima pokažemo da smo predivne u obje varijante – rekla je u jednom od videa kojima pokušava razbiti stigmu koja se vezuje za zubne proteze.

Ljude je oduševila njena hrabrost pa su joj počeli postavljati pitanje kako je uopšte izgubila svoje zube, odnosno zbog čega je morala staviti zubnu protezu.

Pročitajte još

– Suprug i ja smo se vjenčali kad smo imali 20 godina, a prvo dijete smo dobili godinu dana kasnije. Tada su počeli moji stomatološki problemi. Bebama je potrebno puno kalcijuma, a moji zubi su postajali iznutra šuplji i jednostavno su pucali i ispadali – ispričala je.

Drugo dijete rodila je sa 24 godine, a nakon te trudnoće potrošila je deset hiljada dolara na spašavanje gornjih zuba.

– Godinu dana sam svake nedjelje išla zubaru. Dobila sam dva trodijelna mosta, gornji korijen mi je kanalizovan i stavljene su krunice. Nakon devet godina jedan od tih mostova se zagnojio i bila sam spremna za protezu – kaže Alisa.

Ušla je u ordinaciju sa 13 svojih zubi, a izašla nakon dva i po sata sa deset implantata – šest na gornjoj vilici, četiri na donjoj.

– Ukupno sam na zube potrošila 16.900 dolara – zaključila je, prenosi Blic žena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu