Hronika

U akciji "palo" sedam dilera: Zaplijenjeno više kilograma različitih droga, najviše heroina

U policijskoj akciji u Beogradu razbijena je kriminalna grupa koja se bavila preprodajom narkotika i zaplijenjeno je više kilograma različitih opojnih droga.

U akciji "palo" sedam dilera: Zaplijenjeno više kilograma različitih droga, najviše heroina
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Zbog sumnje da su izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga slobode su lišeni Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dvije osobe intenzivno traga.

Pročitajte još

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronađeno i zaplijenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke “CZ 7,65”. Zaplijenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i više od kilograma smjese za mješanje.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za osobama koje se nalaze u bjekstvu, piše Blic.

Prihvati notifikacije