Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U ČEMU JE NJENA TAJNA? Pjevačica nakon razvoda izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: adele/instagram/screenshot

U posljednje vrijeme sve se više piše u medijima o britanskoj pjevačici Adel, koja se nakon tri godine razvela od Simona Koneckija, sa kojim ima sina. Nakon razvoda Adel je doživjela nevjerovatnu transformaciju, kada je u pitanju njen izgled, a pokazala ga je na koncertu svog omiljenog benda Spajs Grls.

View this post on Instagram

Адель похудела после занятий по пилатесу с лучшей подругой Айдой Филдс после развода Она наслаждается своей жизнью после развода с Саймоном Конеки. Певица недавно показала свою стройную фигуру на фото с её любимой группой детства The Spice Girls на выходных. Источник сказал The Sun, что Адель наслаждается собой и видит свои приоритеты на данный момент жизни, параллельно воспитывая Анджело. Ей нравятся тренировки, и они и правда работают. Перевод: @kassandra0305

A post shared by GossipGirl (@rumor_has_it____) on

Popularna pjevačica pojavila se na njihovom koncertu i iznenadila javnost, a iznenađenje se ne krije zbog njenog pojavljivanja u javnosti nakon dugo vremena, a ni zbog njenog fantastičnog izgleda. Poznato je da se Adel još od djetinjstva bori sa viškom kilograma, a nakon razvoda počela je više pažnje posvećivati svom izgledu.

Kako pišu britanski mediji Adel je na nagovor prijateljice krenula na časove Reformer Pilatesa, gdje je za veoma kratak period izgubila više od šest kilograma.

(Azra)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO