Zabava

“U MLADOSTI NISAM BILA OMILJENA” Glumica otvorila dušu o svojim ranim dvadesetima

Jedna od najljepših svjetskih glumica Anđelina Džoli otkrila je da u mladosti i nije bila omiljena među vršnjacima, te da se nije oblačila ni približno kao danas.

“U MLADOSTI NISAM BILA OMILJENA” Glumica otvorila dušu o svojim ranim dvadesetima
FOTO: PORFIMEDIA

Nisam bila popularna u srednjoj školi. Bila sam pankerka, nosila sam kožu, pvc materijale i mrežaste čarape, to su bila moja tri omiljena materijala u ranim dvadesetima – otkrila je Anđelina za novo izdanje magazina Harper's Bazaar.

– Sjećam se da sam prije jedne audicije za ulogu nosila kožne pantalone. Bile su nove, ja sam nekoliko sati bila u njima na suncu i toliko su se skupile i zalijepile za moju kožu da nisam mogla dobro da odigram traženu scenu. Ulogu nisam dobila, ali svejedno sam jako voljela te pantalone – dodala je.

Anđelina je otkrila da ju je razvod, djeca, kao i sve što je proizvela u proteklih nekoliko godina prilično promjenilo.

– U svojim dvadesetima bila sam fokusirana na ono što nemam, danas znam da je to pogrešno. Putovanjima kroz godine, odrastanjem i sazrevanjem uviđam koliko sam srećna što imam slobodu, što sam odrastala na području bez rata. U poređenju s nekima, imala sam potpunu slobodu da se školujem, uživam sa porodicom, budem umjetnik. Zbog toga se danas toliko zalažem za obrazovanje mladih djevojaka u svijetu – rekla je glumica.