Zabava

U oba slučaja "kumovao" neko treći: Dragana Mirković i Haris Džinović IMALI "SREĆNE" BRAKOVE preko 2 decenije, a onda sve puklo

Domaću javnost šokirale su vijesti, u istom trenutku, o razvodu dva najskladnija para na javnoj sceni - Melini i Harisu Džinoviću i Dragani Mirković i Toniju Bijeliću.

Haris Džinović i Melina Džinović, Dragana Mirković, Toni Bijelić
FOTO: MILAN ILIĆ, GORAN SRDANOV / RINGIER

Naime, najprije su Melina Džinović i Haris Džinović objavili da su stavili tačku na brak nakon 22 godine, a onda je ubrzo i pjevačica Dragana Mirković objavila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine.

Haris i Melina Džinović su više od dvije decenije bili u braku, u kom su dobili dvoje djece – sina Kana i kćerku Đinu, koji su ostali su da žive sa pjevačem u velelepnoj vili na Senjaku.

Pročitajte još

Oba razvoda zbog prevare

Za raskol braka između Harisa i Meline Džinović je navodno je kriva treća osoba. Mediji su pisali da Melina već više od godinu dana ima vezu sa drugim muškarcem.

Kao i Haris, kroz isto je prošla i pjevačica Dragana Mirković koja odlučila da stavi tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem upravo zbog prevare. On već neko vrijeme živi u vili u Opatiji sa ljubavnicom koja je 15 godina mlađa od njega.

FOTO: DRAGANA MIRKOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: DRAGANA MIRKOVIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Djeca im najveća podrška

I djeca Dragane Mirković su najveća podrška majki, te su ostali sa njom da žive u dvorcu u Beču.

Kćerka Manuela, koja inače ne voli da se eksponira u javnosti, ali je podijelila fotografiju sa majkom na kojoj poziraju sa osmijehom, dok je pjevačicin sin Marko Bijelić otpratio oca sa Instagrama.

I djeca su Harisu Džinoviću najveća podrška.

Haris Džinović napušta policijsku stanicu
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV / RINGIER
Haris Džinović napušta policijsku stanicu
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV / RINGIER

Kan, koji inače, ne razgovara sa majkom je sinoć nakon incidenta sve vrijeme bio sa ocem u policiji.

Harisa je nasljednik dovezao na suđenje i čekao ga sve vrijeme.

Kako je Blic pisao, Dragana Mirković je nakon razvoda odlučila da napravi promene u karijeri, pa je odlučila da karijeru odsad vodi njen sin.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
FOTO: : MILORAD MILANKOVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Razvodi nakon više od dvije decenije

Iako se činilo da su skladni parovi na estradi, zapravo istina je potpuno drugačija.

Dragana Mirković i Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godine braka, dok su Haris i Melina Džinović odlučili da stave tačku na zajednički život nakon 22 godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije