Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U OMARSKOJ NE ODUSTAJU OD OPŠTINE “Inicijativu potpisalo 5.300 mještana”

Regioni
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Odbor i građani buduće opštine Omarska vjeruju u Ustav Republike Srpske i prava koja daju zakoni Republike Srpske i nastavljaju rad na osnivanju opštine, saopšteno je danas iz Inicijativnog odbora za osnivanje opštine Omarska.

– Ova inicijativa je usmjerena na bolji život građana buduće opštine Omarska, koristeći resurse koje buduća opština posjeduje i kao takva ima za cilj da spaja ljude, a ne da bude predmet razmirica – navodi se u ovom saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju Incijativni odbor za osnivanje opštine Omarska ( u daljnjem tekstu Odbor) od svog osnivanje odražava sliku stanovništva sa buduće opštine Omarska , a time i političkih partija, koje postoje na području buduće opštine.

– Odbor u svom sastavu ima članove DNS, SNSD, SDS, PDP, kao i privrednika i građana sa područja buduće opštine, a koji nisu članovi bilo koje stranke. Sjednicama odbora su prisustvovali i uzeli učešće u radu i članovi drugih političkih partija kao što su: SP RS, NDP , DEMOS i US. Članovi odbora nikada nisu nastupali kao političke ličnosti, već isključivo kao članovi odbora. Iz ovakvog rada proizašla je i velika podrška za osnivanje opštine Omarska, čije je osnivanje svojim potpisima podržalo 5300 građana buduće opštine Omarska – navodi se u saopštenju Inicijativnog odbora.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO