Politika

U PLANU NIZ AKTIVNOSTI Dodik će dočekati Vučića i delegaciju Srbije na aerodromu Mahovljani

Delegaciju Srbije, koju će predvoditi predsjednik Aleksandar Vučić, sutra će na Aerodrom "Banjaluka" u Mahovljanima dočekati srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

U PLANU NIZ AKTIVNOSTI Dodik će dočekati Vučića i delegaciju Srbije na aerodromu Mahovljani
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Protokolom posjete predviđeno je da delegacija Srbije, koja će sutra posjetiti Republiku Srpsku, na aerodrom stigne u 8.00 časova, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

U 8.20 časova predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće sa Vučićem u Palati Republike u Banjaluci.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u 8.20 razgovaraće sa predsjednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske.

U isto vrijeme predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće sa predsjednikom Vlade Srbije Anom Brnabić u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Sastanak će biti održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske sa početkom u 8.20 časova.

Sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije biće održana je za 9.15 časova u Palati Republike.

U delegaciji Srbije, koju će predvoditi Vučić, osim Dačića i Brnabićeve, biće i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.