Hronika

„U podjeljak je bio tužan, nije progovarao“ Drugar o tragično nastradalom dječaku

Tijelo petnaestogodišnjeg D. D. za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je u kasnim popodnevnim satima iz Tamiša u Pančevu.

„U podjeljak je bio tužan, nije progovarao“ Drugar o tragično nastradalom dječaku
FOTO: FOTO: MAJA MILOSAVLJEVIC / FACEBOOK

Podsjetimo, dječak je posljednji put viđen juče oko 15 sati upravo na Tamiškom keju. Kada je posljednji put viđen, dječak je pričao preko telefona.

Dječak je ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj djevojci, a ona su predata policiji. Neutješna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta da piše u njima.

Pročitajte još

Prema nekim saznanjima, dječak je nedavno raskinuo sa djevojkom sa kojom je bio u vezi oko mjesec dana i to ga je mnogo pogodilo.

Najbolja drugarica i bivša djevojka D. D. nisu davale izjave za medije. Bivša djevojka je, kako se saznaje, učenica prve godine srednje Tehničko-hemijske škole u Pančevu.

Ona je od dječaka prije nekoliko dana na poklon dobila knjigu koju je on napisao, kao i jedno pismo. Šta u njemu piše, za sada je poznato samo policiji.

U školi 15-godišnjaka kažu da je bio dobar đak, miran i veseo. Njegov drugar iz odjeljenja kaže da je D. D. raskinuo vezu sa djevojčicom prije nekoliko dana, a da se blaga promjena u njegovom ponašanju osjetila u ponedjeljak.

– Obično je razigran, kao dijete, stalno je skakutao. U ponedjeljak smo imali pismeni iz matematike i vidjelo se da je tmuran, smoren. Već u utorak na praksi nije rekao ni “be” – kaže njegov drugar.

Njegova razredna Sanja Aranđelović kaže da je dječka bio vedre naravi, a da je u ponedeljak djelovao odsutan i tužan.