Politika

"U SDS prešli samo Trninić i njegova snaha" SPS o današnjem političkom transferu

Opštinski odbor SPS Laktaši demantovao je dojučerašnjeg predsjednika Aleksandra Trninića da je zajedno sa njim cijeli odbor te stranke prešao u SDS.

"U SDS prešli samo Trninić i njegova snaha" SPS o današnjem političkom transferu
FOTO: SPS

U OO SPS Laktaši kažu da je tačno da je u SDS prešao samo Aleksandar Trninić i njegova snaha, koji su oboje odbornici u SO Laktaši. Ističu da Opštinski odbor SPS Laktaši i članstvo nastavljaju sa radom.

Pročitajte još

– Povodom današnje vijesti u medijima kako je cijeli laktaški odbor SPS sa odbornicima prešao u SDS, dužni smo da obavijestimo javnost da se ne radi o tačnim informacijama, jer su u Laktašima SPS napustili samo Aleksandar Trninić i njegova snaha, ali ne i naš odbornik Maja Radinković – tvrde u SPS.

Dodaju da SPS Laktaši Trniniću želi mnogo uspjeha i svu sreću u nastavku političkog angažmana u novoj stranci, a Opštinski odbor SPS i članstvo nastavlja da se bori za budućnost Srpske i za bolje Laktaše.

Podsjećamo, Trninić, koji je bio predsjednik OO SPS Laktaši jutros je za Srpskainfo izjavio da prelazi u SDS zajedno sa kompletnim rukovodstvom OO SPS Laktaši, te većim dijelom članova tog odbora i dva odbornika. Isto je kasnije danas na pres konferenciji potvrdio i lider SDS Mirko Šarović.