Svijet

UBIJENA DOK JE LOVILA POKEMONE Maskirani napadači napali djevojku

Svake noći su Kajla Kampos (21) i njen dečko išli u park u Albukerkiju, Novi Meksiko, da igraju “Pokemon Go”. To je bila njihova rutina. Park Bajčeti bio je blizu njihovog stana u inače mirnom predgrađu, ali sve se okončalo tragedijom kad je par u petak došao na svoje mjesto.

UBIJENA DOK JE LOVILA POKEMONE Maskirani napadači napali djevojku
FOTO: PROFIMEDIA

Policija je rekla da je Kajla igrala “Pokemon” sa dečkom prije nego što je ubijena.

Cayla Campos loved to play Pokémon GO late at night with her boyfriend. But her love for the game has ended in tragedy.

Posted by 7NEWS Sydney on Tuesday, October 22, 2019

Ona i njen dečko uvijek bi napravili krug oko parka i igraju “Pokemon” prije nego što odu kući – rekao je njen prijatelj Kodi Bel.

Kajla je bila u autu sa svojim dečkom i igrali su “Pokemon” kad je bila svjedok oružane pljačke. Dvojica muškaraca pokušala su da opljačkaju osobu u automobilu. Kajla je pokušala da pobjegne, ali su napadači zapucali i ona je pogođena metkom u potiljak, nakon čega je udarila autom u srećom praznu kuću.

– Ne znam kako da živim bez tebe – napisao je Kajlin otac na “Fejsbuku”, dodajući da je njegova kćerka ubijena “hladnokrvno”.

Police say 21-year-old Cayla Campos was playing Pokemon Go on Friday with her boyfriend before she was shot to death….

Posted by Brittany Bade on Monday, October 21, 2019

Mediji podsjećaju da su najmanje dvije osobe ubijene u Novom Meksiku dok su igrale “Pokemon”.

Na igrici stoji da igrači treba da upotrijebe razum i zaključe koji su dijelovi grada ili djela zemlje bezbijedni da se tamo ide danju ili noću. Policija nije imenovala osumnjičene za pucnjavu, ali su rekli da su napadači bili u dva vozila.