Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UBIO, ISJEKAO, PA ISPEKAO DJEVOJKU Doktor poludio kad je tokom seksa shvatio JEDNU STVAR

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Doktor iz Rusije priznao je da je ubio i raskomadao ženu kada je otkrio da je ona imala operaciju promjene pola. Mihail Tikhonov (27) je dijelove tijela djevojke ispekao u rerni, a neke je bacio u WC šolju.

Izašao je s Ninom Surgutskajom prije nego što su otišli kod nje kući. Par je imao seks, za vrijeme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transseksualka koja je prošla operaciju promjene pola.

Čim je to primijetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao sakriti ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

– Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su piti alkohol i počeli se seksati. Primijetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je nastaviti seks, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i čvrsto stegnuo. Stao je samo kad nije imala više znakova života – rekao je policijski izvor.

Tihonov je tada “odlučio otarasiti se tijela” i odnio je tijelo u kupatilo, gdje je “isjekao njene unutrašnje organe” na male komade koje je bacio u toalet.

Zatim je izrezao meso koje je “stavio u rerun” i ispekao da “ispari višak tečnosti”. Čovjek je negirao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet.

Policija ga je uhapsila dok je bacao njene udove u kantu. Sada mu prijeti 20 godina zatvora.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO