Hronika

UDARIO PJEŠAKA I POBJEGAO Evo kako se pred sudom branio taksista koji je vukao tijelo čovjeka po ulici

U. V. (28), koji je uhapšen zbog sumnje da je 9. oktobra skrivio saobraćajnu nesreću u ulici Kneza Miloša, u kojoj je nastradao neidentifikovani pešak, koga je nakon toga pregazio vozač taksija, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

UDARIO PJEŠAKA I POBJEGAO Evo kako se pred sudom branio taksista koji je vukao tijelo čovjeka po ulici
FOTO: SHUTTERSTOCK

Branio se ćutanjem, a predložen je pritvor zbog opasnosti od bjekstva – rečeno je za Blic.

Kako je saopštilo Tužilaštvo, obrt u istrazi dogodio se nakon preliminarnih rezultata obdukcije koji su pokazali da na telu nastradalog ima delova sitnog stakla, a da na taksi vozilu osumnjičenog M. T. nije bilo nikakvih oštećenja.

Pročitajte još

– Inspektori su pribavili nove video zapise sa saobraćajnih kamera i ponovo pregledali sve prethodno viđene i utvrdili su da je u ulici Kneza Miloša u blizini kućnog broja 70 automobil „Polo” udario oštećenog dok je prelazio kolovoz u ulici Kneza Miloša dolazeći vozaču sa leve strane. Nakon toga je vozač napustio lice mjesta ušavši u jednosmernu ulicu Višegradsku u kontra smeru, zatim u ulicu Sarajevsku i udaljio se ka Pančevu – piše u saopštenju.

Taksista M. T. uhapšen je narednog dana zbog sumnje da je pregazio pješaka, a zatim ga automobilom vukao do Takovske ulice, gdje je pešak ostao da leži u desnoj traci, a vozač nastavio da vozi. M. T. je izjavio na saslušanju da nije osjetio da je prešao preko čovjeka.

Prihvati notifikacije