Hronika

UGROZIO SVE OKO SEBE Bahati vozač divljao cestom praveći teške prekršaje, a onda mu je to DOŠLO NA NAPLATU (VIDEO)

Bahati vozači gotovo svakodnevno nepropisnom vožnjom ugrožavaju živote drugih učesnika u saobraćaju, a u velikom broju slučajeva za svoje postupke ne odgovaraju.

UGROZIO SVE OKO SEBE Bahati vozač divljao cestom praveći teške prekršaje, a onda mu je to DOŠLO NA NAPLATU (VIDEO)
FOTO: @BGKRUZZ/TWITTER/SCREENSHOT

Brojne prekršaje policijaci ne uspijevaju da zabilježe ili se prekršioci naknadno “izvuku”. Ipak jednog bahatog vozača u Železniku, karma je sustigla veoma brzo, ili se bar nadamo da jeste, piše Blic.

Na društvenim mrežama ostvanuo je snimak koji je zabilježila kamera na jednom od automobila, a na njemu se vidi kako vozač čini nekoliko teških saobraćajnih prekršaja i direktno ugrožava živote ljudi oko njega.

Ovaj bahati vozač preticao je preko pune linije i pješačkog prelaza kolonu vozila u kojoj se nalazio i jedan autobus gradskog saobrćaja i sve to dok mu je vozilo iz suprotne trake išlo u susret.

Tragedija je srećom izbjegnuta, a taman kada je pomislio da se izvukao i da će mirno nastaviti svoj put, sačekala ga je policijska patrola.

Među korisnicima društvenih mreža povela se polemika da li “neko to odozgo gleda sve”, pa ga je policija ipak kaznila i oduzela mu dozvolu za upravljenje, ili je, kao i mnogi prije njega uspio da se izvuče sa “dvije crvene”.