Hronika

Uhapšen nasilnik koji je pretukao Ruskinju: Ovako se branio pred policijom

Protiv S.M. (29) iz Kosjerića koji je verbalno i fizički napao svoju devojku A.C. (19), državljanku Rusije, prilikom kog napada je ista zadobila lake tjelesne povrede, protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Zlostavljanje i mučenje.

pretučena ruskinja u beogradu
FOTO: SHUTTERSTOCK/DRUŠTVENEMREŽE/RINGIER

Naime, osumnjičeni S.M. (29) i A.C. (19) su prije kritičnog događaja dva mjeseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živjeli zajedno na istoj adresi.

Kako se navodi u saopštenju, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika raspisana je potraga za osumnjičenim S.M., te je po javljanju osumnjičenog u PS, istom od strane dežurnog javnog tužioca određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Pročitajte još

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, osumnjičeni S.M. je u prisustvu branioca iznio svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je podnijet prijedlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M., jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, kao i lične okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svjedoke, navodi se u saopštenju.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svjedoke, narediti sudsko-medicinsko vještačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti donijeta odluka o daljem postupanju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije