Hronika

UHAPŠEN NEODGOVORNI VOZAČ Pobjegao sa mjesta nesreće u kojoj je stradala žena na biciklu

Gradiška policija je u mjestu Kozinci pronašla i uhapsila Ratka Kutića iz Gradiške za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja kada je poginula biciklista Ranka Popović.

UHAPŠEN NEODGOVORNI VOZAČ Pobjegao sa mjesta nesreće u kojoj je stradala žena na biciklu
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RAS SRBIJA

U saopštenju iz Policijske uprave Gradiška navodi se da su “policijski službenici ove uprave danas u 12.20 časova u Ulici Dragutina Dimitrijevića Apisa u mjestu Kozinci, pronašli i lišili slobode lice R.K. iz Gradiške, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja kojom prilikom je smrtno stradalo lice R.P. iz Gradiške”.

O lišavanju slobode obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osoba ispita u svojstvu osumnjičenog, te da se protiv njega podnese izvještaj Tužilaštvu u redovnoj proceduri zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja – dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još

Biciklista Ranka Popović (58) iz Gradiške poginula je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kozinci kod Gradiške prilikom sudara sa automobilom “golf dva”, kojim je upravljao Ratko Kutić (61) iz Gradiške, a koji je potom pobjegao sa lica mjesta.

Nesreća se dogodila sinoć u 20.35 časova u Ulici Petra Mrkonjića.