Hronika

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO Mladića (22) izbodenog isred zgrade PRONAŠAO OTAC

Pripadnici MUP u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (20) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično djelo teško ubistvo.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO Mladića (22) izbodenog isred zgrade PRONAŠAO OTAC
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom nanio povrede dvadesetdvogodišnjem muškarcu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ivan T. (22) preminuo je noćas u Urgentnom centru, od zadobijenih povreda. Njegovo tijelo pronađeno je u Ulici dr Ivana Ribara, a mladić je tada još davao znake života. Ivana je okrvavljenog pronašao otac, piše Blic.

– Došao je sa žurke i neko da je pozvao da izađe napolje. Pošto ga nije bilo duže vrijeme, izašao sam da ga potražim i zatekao sam ga tu na ulici. Sa njim je bio još jedan drugar koji ga je bodrio da izdrži… Nisam ni gledao, samo sam htio da ga što brže stavimo u auto i da krenemo ka Urgentnom. Vjerujte da ni sam ne znam šta se dogodilo, očekujemo da to policija riješi – rekao je otac ubijenog za Blic.