Hronika

UHAPŠENA DVA DILERA Uhvaćeni prilikom primopredaje, zaplijenjeno 67 KILOGRAMA DROGE

Nakon višemjesečnog rada, policija je sinoć u Beogradu uhapsila dvije osobe prilikom primopredaje 67 kilograma droge, tačnije 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane.

UHAPŠENA DVA DILERA Uhvaćeni prilikom primopredaje, zaplijenjeno 67 KILOGRAMA DROGE
FOTO: SRNA

Uhapšena su osobe čiji su inicijali Ž.M. i S.Z, a tom prilikom je zaplijenjen i jedan pištolj sa prigušivačem i velika količina municije, pri čemu je pištolj imao izbrušene brojeve, a uhapšeni i silikonske maske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da sve ovo govori da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično djelo, ali da će istraga utvrditi koje.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

– Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mjesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici MUP-a nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih djela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mjesta – poručio je Vulin.

Uhapšeni su osumnjičeni za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova, poslije čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

Prihvati notifikacije