Hronika

Uhapšena sa punim gepekom marihuane: Narko-teniserka priznala da je PRENOSILA DROGU, evo šta je ispričala na suđenju

Suđenje Jeleni M. (20) teniserki koja je uhapšena u martu ove godine nakon što je policija u automobilu "smart" kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Jelena M.
FOTO: RUSTVENE MREZE/SCREENSHOT

Na početku suđenja Jelena M. je iznijela svoju odbranu, a prema saznanjima, ona je priznala da je prenosila drogu.

Međutim, tvrdila je da nije imala namjeru da to radi.

– Ona je priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da je bila natjerana na to. Međutim, nije željela da otkrije ko ju je natjerao na to – kaže izvor Blica.

Jelena je na suđenje dovedena iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja.

Optužnicom, Jelena M. se tereti da je u periodu do marta ove godine, neovlašteno, radi dalje prodaje, prenosila opojnu drogu i to oko 8.5 kilograma marihuane.

Optužnicom se okrivljenoj na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Za ovo krivično djelo zaprijećena kazna zatvora je od tri do 12 godina.

Pročitajte još

Sa maloljetnikom otišla po drogu na Kopaonik

Postoji opravdana sumnja da je Jelena M. 12. marta ove godine zajedno sa maloljetnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobilom “smart” do Kopaonika, do mjesta Novo selo i od nepoznate osobe preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i uhapsili ih.

Hvalila se luksuznim životom

Jelena je povremeno držala časove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi, pored droge.

Cijeli život trenira tenis, profesionalno se time bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa – ispričao je za Blic komšija uhapšene teniserke.

Na društvenim mrežama, Jelena je pozirala i na kvadovima, te je stalno isticala svoje atribute i sportsku građu.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije