Svijet

Uhapšena zbog prostitucije: Frizerka prijavila policiji da je pokradena, a onda je uslijedio šok

Nakon što je pozvala policiju jer joj je neko ukrao novac, zagrebačka frizerka (22) uhapšena je zbog prostitucije, navodi se u presudi Opštinskog prekršajnog suda u Zagrebu

Uhapšena zbog prostitucije: Frizerka prijavila policiji da je pokradena, a onda je uslijedio šok
FOTO: FACEBOOK, 24SATA.HR/SCREENSHOT

Policija je uspjela da pronađe novac, koji je prijavila kao ukraden, ali je otkrila da se djevojka bavila prostitucijom u iznajmljenom zagrebačkom stanu na Trešnjevecu. Uhapšena je u septembru prošle godine.

“Policajac je bio neprijatan”

– Pozvala sam policiju jer sam mislila da je novac koji sam zaradila tokom sezone na moru ukraden, a taj novac sam zadržala da bih se izdržavala i pomogla roditeljima. Radila sam u sezoni kao sobarica. Međutim, policajac je u sobi pronašao moju malu torbicu u kojoj je bio novac koji sam tu stavila, ali sam, nažalost, zaboravila. Novac koji mi je uzet nije zarađen od prostitucije, već od sezonskog rada, što se može provjeriti – priznala je na sudu, ali je tvrdila da se najviše družila sa vršnjacima i prijateljima koji su te večeri bili u njenom stanu.

Na posebno ispitivanje od strane sudije, ona izjavljuje da je policajac, koji je došao na uviđaj, bio veoma grub i neprijatan prema njoj, a nije mu dala nikakav razlog za to.

Pročitajte još

– Molim sud za razumijevanje. Izdržavam se, trenutno nemam primanja, a nametanjem konfiskacije navedenog novca bi mi bilo veoma teško da se izdržavam. Naime, ne želim ni da se bavim prostitucijom, želim da nastavim školovanje, ali sam, nažalost, prinuđena da se izdržavam. Poslije ove izuzetno bolne situacije za mene i događaja koje sam preživjela u policiji je svakako razlog da ću prestati sa takvim ponašanjem – rekla je frizerka.

Кlijente je dobijala uz pomoć raznih sajtova. Ona je proglašena krivom i osuđena na novčanu kaznu od 100 evra, ali joj je od kazne oduzeto 80 evra jer je bila dva dana u policijskom pritvoru, prenosi 24sata.hr.

Sudija je presudio i da joj se vrati 625 evra, za koje je pozvala policiju, jer nema dokaza da je taj novac zarađen seksualnim uslugama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu