Hronika

UHAPŠENO 6 OSOBA Granična policija BiH imala pune ruke posla

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su šest osoba za kojima su raspisane potrage.

UHAPŠENO 6 OSOBA Granična policija BiH imala pune ruke posla
FOTO: GRANIČNA POLICIJA BIH

Pripadnici Granične policije uhapsili su na aerodromu Sarajevo muškarca čiji su inicijali S.Ć. (51) jer je za njim MUP Unsko-sanskog kantona raspisao potjernicu zbog krivičnog djela razbojništvo.

Uhapšeni S.Ć. je juče na aerodrom Sarajevo stigao letom iz Beča i u toku dana biće predat nadležnom organu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Novi Grad prilikom izslaska iz BiH juče je uhapšen Z.M. (66) jer je provjerama utvrđeno da je za njim MUP Unsko-sanskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti. Uhapšeni je predat službenicima Policijske uprave Velika Kladuša.

Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena je osoba B.R. (34) jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora. Osoba je predate službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Pročitajte još

Prilikom izlaska iz BiH na graničnom prelazu Brod uhapšena je osoba S.H. (52) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Tesliću radi izdržavanja kazne zatvora. Osoba je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Granična policija je u subotu, 25. februara, na Aerodromu Banjaluka na letu iz Hamburga uhapsila muškarca čiji su inicijali M.O. (55) jer je utvrđeno da je za njim Policijska stanica Orašje raspisala potragu zbog krivičnog djela krađa. Predat je službenicima Policijske stanice Laktaši.

Na graničnom prelazu Orašje u petak, 24. februara, uhapšen je muškarac M.G. (27) jer ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. On je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu