Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ULAGANJA U SEOSKE MJESNE ZAJEDNICE Uskoro počinje obnova društvenog doma u Mišinom hanu

Banjaluka
Autor:

Foto: Grad Banjaluka

Obnova dotrajalog objekta društvenog doma u Mišinom hanu trebalo bi da počne uskoro, u okviru velikog projekta oživljavanja društvenog života po selima koji je već doveo do izgradnje ili obnove pet ovakvih objekata u blizini Banjaluke.

Radi se o još jednom projektu u okviru aktivnosti na oživljavanju društvenih sadržaja na selima i prigradskom području.

Prema planu Odjeljenja za komunalne poslove, predviđena je detaljna obnova ovog objekata, koja uključuje potpunu sanaciju unutrašnjeg i spoljnjeg dijela društvenog doma.

U prizemlju budućeg objekta nalaziće se višenamjenska sala i apoteka, dok je na spratu predviđena kancelarija mjesne zajednice.

Na osnovu provedenog tendera, radove u Mišinom hanu će izvoditi „Progres gradnja“ i „ABC Solutions“, a vrijednost posla je 178.807 KM.

U okviru projekta obnove društvenih domova i oživljavanja društvenih sadržaja u ruralnim sredinama, pokrenutog prošle godine, sagrađeni su novi objekti domova u Krminama i Ljubačevu, a obnovljeni odnosno završeni objekti domova u: Verićima, Dragočaju i Debeljacima.

Istovremeno, rade se projekti sanacije društvenih domova u Rekavicama, Piskavici i  Zalužanima, koji će se raditi u narednom periodu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO