Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ULAŽEM U SEBE” Aleksandra Prijović priznala na šta NAJVIŠE TROŠI NOVAC (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: N. Jovanović/RAS Srbija

Atraktivna pjevačica u posljednje vrijeme privlači veliku pažnju svojim izgledom, u koji, kako kaže, ulaže dosta novca kako bi izgledala što bolje.

Čim se pojavila na Beogradskom Sajmu gdje se održavao festival “Ulaz”, sve oči bile su uprte u Aleksandr Prijović. Sem što je dovela liniju do savršenstva samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, mnogi komentarišu da mlada pjevačica sveukupno nikada bolje nije izgledala.

– Naravno da mi je bitno kako izgledam i uvijek se trudim da to bude što bolje. Ulažem u svoj izgled i više nego što možete da zamislite, ali nisam tip koji se hvali i voli da priča o tome. Kao i svi, jako volim da se lijepo obučem i zato baš ulažem u garderobu – otkriva Prijovićeva i dodaje na šta troši najviše novca:

– Svakako mi najviše para ide na cipele i torbe, to je moja manija.

Sem atraktivnim izgledom, Aleksandra je veliku pažnju na festivalu privukla i sjajnim nastupom, a publika je u glas pjevala sve njene hitove. Ipak posebno iznenađenje bilo je kada su prisutni od riječi do riječi horski pjevali njenu novu pjesmu “Bogata sirotinja”, koju je izdala prije samo tri nedjelje.

– “Bogata sirotinja” mi je definitno omiljena pjesma koju sam do sada snimilila. Kada me je Braja pozvao i otpjevao mi na brzinu tekst, ja sam mu rekla: ‘Odmah kreći kod mene’. Poslije sat vremena smo je zajedno otpjevatli uz gitaru i nakon toga odmah smo otišli u studio da je snimimo. To mi je bilo baš na prvu i odmah sam zavoljela tu pjesmu – kaže Aleksandra.

Pjevačica se nedavno vratila sa odmora u Francuskoj, koji je ujedno bio i prvo putovanje sa sinom Aleksandrom. U narednom periodu Aleksandru očekuje radno ljeto, a uveliko radi i na svom drugom studijskom albumu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO