Kultura

Umjesto Džona Digvida na Nektar Freš Vejv Festival stiže DJ Saša

Nakon što je Džon Digvid morao otkazati nastup na ovogodišnjem Nektar Freš Vejv Festivalu, na Mejn bini festivala nastupiće fenomenlani DJ Saša.

Umjesto Džona Digvida na Nektar Freš Vejv Festival stiže DJ Saša
FOTO: FRESHWAVEFESTIVAL

DJ Saša i Džon Digvid najuticajniji su producenti i izvođači progressive elektronskog zvuka, a zajedno su obilježili razvoj, afirmaciju i popularisali jedan od najslušanijih pravaca elektronske muzike na planeti.

Legendarni su njihovi nastupi koji su obilježili dvadesetogodišnju eru saradnje, koja je počela još devedesetih godina prošlog vijeka sa njihovim zajedničkim, srebrenim izdanjem, što je jedno od najvećih priznanja za izdanja koje se dodjeljuje na osnovu broja prodatih kopija ali i uticaja na svjetsku muzičku baštinu, albumom Northern Exposure.

DJ Saša je nominovan za Gremi nagradu, četiri puta dobitnik Internešnal Dens Avord, četiri puta dobitnik nagrade DJ Mag Avord, nezaobilazna zvijezda naslovnica, internaciono priznati izvođač uživo, čovjek kome nije potrebno posebno predstavljanje.

Šezdeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Više od 85 odsto VIP i 70 odsto regularnih festivalskih ulaznica je već rasprodato, smještajni kapaciteti u Banjaluci su poprilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće od kad festival postoji.

Prema dosadašnjim podacima festival će posjetiti ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja, a pred festivalski period ove godine je i u znaku velikog broja zahtjeva za akreditovanje novinarskih ekipa iz zemlje, regiona, svijeta.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su na prodajnim mjestima u Banjaluci: Trg Krajine i Hogwarts Pub, a dostupne su i putem ticket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona. U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM.

Napominjemo, svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Prihvati notifikacije