Hronika

UMRO NAKON SEDAM DANA KOME Gorana ranio šurak nakon što mu je ubio sestru usred kafića

Goran R. (42) iz Raške, koji je preminuo u subotu od povreda zadobijenih u pucnjavi 14. septembra u Kruševcu, kada je ubijena njegova sestra Gordana R. (47), bio je pogođen metkom u blizini očne duplje.

UMRO NAKON SEDAM DANA KOME Gorana ranio šurak nakon što mu je ubio sestru usred kafića
FOTO: N.B/RAS SRBIJA

Hitac u glavu nanio mu je izuzetno teške neurohirurške povrede zbog kojih je bio u komi od momenta ranjavanja, pa sve do smrti, saznaje Blic.

Niški ljekari su učinili sve što je u njihovoj moći, ali su povrede bile izuzetno teške. Odmah poslije pucnjave ranjeni čovjek je dovezen iz Kruševca u teškom stanju i priključen na aparat za disanje zbog teških neurohirurških povreda. Sve vrijeme je bio u životno ugrožavajućem stanju. Dobio je svu potrebnu terapiju, ljekari i medicinsko osoblje Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju su se neprekidno sedam dana borili za njegov život, bili su uključeni i ljekari svih drugih subspecijalnosti, ali je na kraju, nažalost, preminuo u subotu oko 3.50 časova – kažu u KC Niš.

Nezapamćena tragedija desila se u Kruševcu 14. septembra u kafiću “Mali Pariz”. Goran je sa sestrom Gordanom sjedio u ovom ugostiteljskom objektu kada im se priključio njen bivši suprug Miša J. (57) iz Lazarevca. Došlo je do kraće rasprave jer je Miša pokušavao da ubijedi suprugu da mu se vrati, nakon čega je potegao pištolj i započeo krvavi pir.

Pročitajte još

Prema nekim izjavama očevidaca, Miša je navodno neposredno prije potezanja pištolja, izrekao Gordani strašnu prijetnju: “Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe!”

Prvo je pucao Gordani u glavu iz pištolja i na mjestu je ubio, a onda je ispalio i kobni hitac koji je Gorana pogodio u glavu, tik pored oka, nanijevši mi povrede opasne po život.

Miša J. je potom pokušao da umakne, dao se u bijeg automobilom, ali je vozeći suprotnom trakom u rejonu sela Brđani, na autoputu Čačak-Obrenovac izazvao saobraćajni udes. Nakon toga pucao je sebi u glavu, zadobivši povrede od kojih je preminuo u bolnici.

Kako se saznaje, razlog za ubistvo bio je razvod braka koji muškarac nije mogao da prihvati.

Prihvati notifikacije