Zabava

"Unuci su mi POLU-DALMATINCI, POLU-KINEZI": Uskoro još jedna prinova u domu Nede Arnerić

Neda Arnerić veoma je vezana za unuke svog rođenog brata i, kako kaže, sebe naziva njihovom bakom. Uskoro u dom Arnerića stiže još jedna beba, a glumica je presrećna zbog toga.

"Unuci su mi POLU-DALMATINCI, POLU-KINEZI": Uskoro još jedna prinova u domu Nede Arnerić
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Neda Arnerić uskoro će dobiti treće unuče, budući da njen bratanac čeka sina, a o tome je nedavno govorila za javnost.

Postaću baka opet, sin mog brata će dobiti dijete. Kćerka mog brata ima dva sina, a sada nam stiže još jedan dječak. Presrećna sam što će se loza Arnerića produžiti. Naša familija je vrlo stara, imamo rodoslov još iz 14. vijeka – rekla je glumica nedavno za magazin Hello.

Neda je istakla da joj je žao što nije u mogućnosti da više vremena provodi sa unucima, budući da oni žive u inostranstvu.

– Unucima je zabranjeno da me zovu baka, ali ne s moje strane. Mama im je objasnila: “To je moja teta, to je vaša teta, zauvijek će ostati naša teta”. Oni su polu-Dalmatinci, polu-Kinezi. Žive u Holandiji i, nažalost, ne viđam ih često, ali kada smo zajedno, ja sam njihova teta – istakla je Neda.

Podsjetimo, Neda je prije nešto više od dvije nedjelje otkrila da planira da ode u Indiju i iskusi asketski život u surovom siromaštvu, što je u javnosti izazvalo veliku pažnju.

– Odlazim u Indiju! Želim da iskusim strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari – navela je ona.