Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UOPŠTE NISU ZA AVANTURE Spontanost za ove horoskopske znakove je NOĆNA MORA

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

I dok su, na primjer, Strijelčevi na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi pripadnici Zodijaka vole da imaju sve isplanirano i da odrade svaki zadatak po uputstvima i sa prethodnom pripremom.

Ova tri horoskopska znaka ne vole izlazak iz svoje sigurne zone.

Vodolija: Vodolije nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole da imaju sve na papiru i tačno isplanirano kako bi osmislili rješenje za svaki potencijalni problem, prenosi Index. Oni su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju dječjim postupcima.

Jarac: Jarčevi preziru improvizacije i trenutke u kojima neko drugi preuzima inicijativu jer oni, prema svom mišljenju, uvijek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinovani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora takođe planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira.

Djevica: Djevice su van sebe kada moraju da urade nešto ili se prilagode nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jarčeva, one ne vole improvizacije i vole da imaju plan za baš sve. Uz to, Djevice su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu da se pripreme za sve. Ama baš sve!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO