Hronika

"Uperili su puške u njega i pitali za ime oca" Vučić iznio detalje pretresanja njegovog sina

Kosovska policija danas je zaustavila i pretresala sina predsjednika Srbije Danila Vučića koji je krenuo na liturgiju u manastir Gračanica na Kosovu i Metohiji zbog obilježavanja Vidovdana, a sada se tim povodom na Instagramu oglasio Aleksandar Vučić.

Danilo Vučić
FOTO: INSTAGRAM/AVUCIC / DRUSTVENE MREZE

On je uz sliku sa sinom opisao detalje zaustavljanja i pretresanja na Kosovu.

– Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Posljednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cijenu, skine majicu na kojoj je pisalo “Predaja nije opcija”. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali “Ime oca?” On je odgovorio:”Aleksandar! To je moj tata i vaš predsjednik”! Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija! – napisao je predsjednik Srbije.

Razlog majica sa natipisom “Predaja nije opcija”

Pročitajte još

Podsjećamo, Kako je pisala “Koha” sin predsjednika Srbije Danilo Vučić, zaustavljen je na izlazu sa autoputa u mestu Trude dok je išao na liturgiju u manastir Gračanica na Vidovdan.

Razlog je, prema pisanju albanskih medija majica koju je nosio sin predsjednika Aleksandra Vučića, a na kojoj je pisalo: Predaja nije opcija.

Koha piše i da je Danilo Vučić viđen više puta kako se tokom dana pozdravlja sa Srbima koji su učestvovali u obilježavanju Vidovdana na Kosovu i Metohiji, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije