Svijet

Upoznala je "predivnog" MOMKA NA INTERNETU, kupila kartu da ga upozna, a onda je USLIJEDIO ŠOK

Manekenka i Instagram influenserka koja je rezervisala let od 500 dolara da bi upoznala svog onlajn ljubavnika, ostala je slomljenog srca kada se ispostavilo da je on prevarant koji je, pored nje, obmanuo i 400 drugih žena.

Upoznala je "predivnog" MOMKA NA INTERNETU, kupila kartu da ga upozna, a onda je USLIJEDIO ŠOK
FOTO: INSTAGRAM

Ursula Makovska iz Njujorka zaljubila se u “Lukasa” koga je upoznala na internetu u novembru 2015. godine. Njih dvoje su se mjesecima dopisivali, nakon čega je ona počela da mu šalje svoje intimne fotografije.

Poslije nekog vremena, ona je rezervisala kartu da bi ga posjetila u Sent Luisu u Misuriju, a onda je dva dana prije puta uslijedio šok.

Lukas je otkrio da nije osoba za koju se predstavljao i da je prevario nju i stotine drugih žena kao dio “socijalnog eksperimenta”.

Poslije raskida trogorišnje veze bila sam tužna i depresivna, a onda sam upoznala Lukasa. U početku nisam bila zaintersovana, ali smo se vremenom zbližili. Učinio je da se osjećam kao da je on uvijek tu za mene. Vjerovala sam mu i zaljubila sam se u njega – rekla je Ursula.

Ona je objasnila da je sve djelovalo autentično – stalno joj je slao fotografije i video-snimke, pa nije ni sumnjala da on nije iskren.

– Kada mi je priznao da je sve prevara bila sam slomljena, zbunjena i histerično sam plakala – dodala je.

Ursula je otkrila da je Lukas imao na hiljade esplicitnih fotografija i snimaka koje je na prevaru dobio od 400 žena.

– Najviše se kajem što sam mu slala intimne fotografije, ali sam mu u potpunosti vjerovala – priznala je ona.

Lukasovo objašnjenje za prevaru bilo je da je želio da sprovede “društveni eksperiment” – htio je da sazna kako izgleda razgovarati sa atraktivnim ženama na internetu iz perspektive atraktivnog muškarca.

(Blic)