Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UPUCAO GA U GRUDI Pozvao mu djevojku sa njegovog telefona dok je Marko ležao u lokvi krvi

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Marko S. (25), koji je prije tri dana upucan na igralištu u Padinskoj Skeli u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za napadačem koji je te večeri, nakon što je ustrijelio Marka, njegovim telefonom pozvao Markovu djevojku i saopštio joj da je mladić upucan.

Pucnjava se dogodila u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli oko 18 časova. Kako je Blic saznao, vatrenom obračunu je prethodila žustra svađa oko, kako se sumnja, neraščišćenih poslova sa drogom.

U jednom trenutku, zasad nepoznata osoba potegla je pištolj i ustrijelila Marka u grudi, nakon čega je mladić obliven krvlju pao na zemlju. I njegov prijatelj Janko J. (30) koji je takođe bio na igralištu zadobio je udarac u glavu.

Da situacija bude još bizarnija, pucač je, kako “Blic” nezvanično saznaje, uzeo Markov telefon, pozvao njegovu djevojku i saopštio joj da je Marko upucan.

Prema nezvaničnim informacijama napadač je djevojci rekao gdje se Marko nalazi i rekao joj da “ako hoće, može da dođe po njega da ga spase”.

Preplašena djevojka nije smejla odmah da ode na lice mjesta, već je odjurila kući i o pozivu obavijestila svoju i njegovu porodicu i policiju.

Policija i Hitna pomoć mladića u krvi pronašla je na mjestu na kom je javljeno da se nalazi.

Marko je odmah nakon pucnjave zbrinut u Urgentni centar, gdje su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilo, ali će još neko vrijeme ostatit na bolničkom liječenju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO