Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

URNEBESNA KOMEDIJA U BANJALUCI Ulaz slobodan, smijeh zagarantovan, a nude i 5.000 dolara

Kultura
Autor:

Foto: Radio Kameleon/RAS Srbija

Da je u BiH moguće sve, osim drvenog šporeta, pokazuje i komedija „Misija moguće“, koja će večeras s početkom u 20 časova biti izvedena u Gradskom pozorištu „Jazavac“ u Banjaluci.

Ukratko, uzlaz je slobodan, glumci u odličnoj formi, a oni koji su već gledali, u drugim gradovima BiH, kažu da je u pitanju zaista urnebesna komedija, koja gledaoca navodi na razmišljanje o vrlo ozbiljnim životnim pitanjima.

– U komediji “Misija moguće” glumci Aida Bukva, Mirza Mušija i Admir Ćehajić Batko prikazaće kako često bivamo zavedeni trivijalnim pitanjima dok pored nas prolazi život  – kaže jedna od organizatorki ovog događaja, novinarka i aktivistkinja Rubina Čengić i najavljuje „zanimljiv zaokret“ pred sam kraj predstave.

Inače, komedija „Misija moguće“ je dio Programa osnaživanja nezavisnih medija (IMEP), a u pitanju je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne podrške medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor.

Naime, ovaj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari. Za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara, a  javni poziv je stalno otvoren.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO