Svijet

USIJALA INTERNET Udarao u sjedište žene ispred sebe, ali evo čime ga je ona IZAZVALA (VIDEO)

Jedna putnica aviona “Ameriken erljansa” podijelila je na Tviteru svoje iskustvo iz aviona, ali nije ni slutila da će pokrenuti veliku debatu.

USIJALA INTERNET Udarao u sjedište žene ispred sebe, ali evo čime ga je ona IZAZVALA (VIDEO)
FOTO: SCREENSHOT TWITTER

Naime, Vendi Vilijams se požalila na teške probleme sa leđima, koje joj je, kako tvrdi, izazvao muškarac koji je sjedio u avionu iza nje na letu iz Nju Orleansa u Šarlot.

Evo ga jedan veliki kreten. Bio je besan što sam spustila sjedište, da ga je udario jedno devet puta – JAKO, a tada sam počela da ga snimam, a on je nastavio sa takvim ponašanjem. Drugi kreten je stjuard “Amerikan erlajnsa” koji je mene ukorio, a njemu ponudio rum – napisala je ona u objavi na Tviteru.

Ona je objavila snimak na kojem se vidi kako čovjek pesnicom besomučno udara u njeno sjedište.

Kako je rekla, ona je najprije spustila sjedište, a tada ju je muškarac upitao da ga uspravi, da mu ne smeta da jede, što je ona i učinila.

Međutim, kada je čovjek završio sa jelom, ona je ponovo spustila sjedište, a tada je on krenuo da ga udara, nakon čega je počela da ga snima.

Ona tvrdi da joj je zbog toga povrijeđena kičma i da jedva može da se kreće.

– Strašno je to što ovakva povreda može da vam uradi – rekla je ona.

Vendi tvrdi i da je, uprkos tome što se požalila na putnika, stjuard ponudio muškarcu piće, a njoj zapretio da će je ispratiti iz aviona. Takođe, kada se požalila aviokompaniji, rekli su joj da se obrati FBi-ju.

Njene objave na Tviteru su izazvale niz komentara među kojima je bilo dosta onih koji su je podržali.

“Aviokompanija nije uradila ništa za ovu jadnu ženu, a kretenu su dali piće”, “Ja bih mu rekao da sam platio to sjedište, tako da skloni svoje ruke”, “Svako smije da spusti svoje sjedište, zašto bi inače postojala ta opcija?”, neki su od komentara onih koji su se složili sa njom.

Međutim, ima i puno ljudi koji su je kritikovali.

“Zašto si spustila sjedište da smeta čovjeku koji je očigledno visok i treba mu prostora za noge?”, “Čak i ja, koji sam visok, ne bih spustio svoje sjedište, iz obzira prema drugima”, “Zašto si objavila ovaj snimak, pokazuje te u lošem svjetlu?”, komentari su onih koji smatraju da ona prva nije dobro postupila.

Video možete pogledati OVDJE.

(Blic)