Zabava

Usijale se mreže nakon Slobine izjave "Glumi moralnu veličinu, a imao INTIMNE ODNOSE sa švalerkom u kokošinjcu"

Sloba Radanović pružio je podršku Anđeli Ignjatović Breskvici poslije plasiranja u finale "Pesme za Evroviziju", a zbog njegovog komentara o "muškarcima u haljinama" nastao je haos na Tviteru.

Slobodan Radanović, ANđela Ignjatović Breskvica
FOTO: OLIVER BUNIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Slobu Radanovića su pojedini tviteraši osudili zbog negativnih komentara na račun učesnika, a najviše mladog Filarija koji se pojavio u bijeloj haljini.

Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svijetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svijetu motkom dočekajunapisao je Sloba Radanović na Instagramu.

Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi – napisao je na Tviteru., a ubrzo su uslijedili komentari:

“Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem”, “Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vjernika, a do prije koju godinu Lunu… u rijalitiju dok je bio oženjen”, “Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar”, “Imao si odnose sa švalerkom u kokošinjcu”, “Da se razumijemo – apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano”, neki su od komentara.

Pročitajte još

Podsjećamo, sinoć je održano prvo polufinale “Pesme za Evroviziju”, a Među favoritima za pobedu ove godine našli su se Breskvica, Konstrakta, Zorja Pajić, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije