Zabava

USKORO NOVA SEZONA Nećete vjerovati KOLIKO NJIH se prijavilo na konkurs za Zadrugu 3

Zbog povjerenja koje je milionski auditorijum poklonio TV Pink i “Zadruzi” u prve dvije sezone, Željko Mitrović odlučio je da obraduje publiku, i nekome “iz naroda” omogući da postane dio najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

USKORO NOVA SEZONA Nećete vjerovati KOLIKO NJIH se prijavilo na konkurs za Zadrugu 3
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Naime, Dušica je proteklog vikenda u jednoj od emisija “Zadruga Narod pita” objavila da je Željko na svom Instagram profilu otvorio konkurs za učesnike “Zadruge”, a sve što je potrebno jeste da ga prate na ovoj društvenoj mreži i da mu pošalju svoju biografiju, fotografije i video snimke, a on će izabrati dvoje najzanimljivijih pratilaca koji će od septembra postati stanari Bijele kuće.

Međutim, ni sam Željko nije mogao da pretpostavi da će za samo nekoliko dana otkako je objavljen konkurs, njegov inboks na Instagramu biti zatrpan prijavama. Za učešće u “Zadruzi 3” se već prijavilo više od 75.000 ljudi, koji žele da postanu dio ovog velikog projekta.

Zbog ovako velikog broja pristiglih poruka, Željko je obavijestio svoje pratioce da svi zainteresovani za učešće u “Zadruzi 3” mogu da svoje biografije, fotografije i video zapise pošalju na mejl adresu [email protected] , kako bi što brže i kvalitetnije odabrao učesnike treće sezone rijalitija.

(Blic)