Sudbine

Uz njega je bila u NAJTEŽIM TRENUCIMA: Ova voditeljka je bivša supruga Marka Živića (FOTO)

Glumac Marko Živić umro je danas oko 18.30 u 49. godini života, nakon teške borbe sa korona virusom.

Uz njega je bila u NAJTEŽIM TRENUCIMA: Ova voditeljka je bivša supruga Marka Živića (FOTO)
FOTO: YOUTUBE

Malo ko zna da je Živić bio u braku sa voditeljkom emisije “Praktična žena”, Natašom Pavlović, koja mu je bila podrška u najtežim trenucima.

Marko je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima uz njega je bila i voditeljka.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Nataša Pavlovići glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu željeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

Pročitajte još

– Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog djeteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali poslije razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lijepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije – rekao je glumac prije nekoliko godina za Blic.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac poslije kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

– Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici – rekao je Živić u jednom od intervjua.

Živić je preminuo nakon teške borbe sa korona virusom. Marko Živić je posljednje dane proveo u bolnici, na respiratoru, a ovo je bio drugi put da je hospitalizovan zbog korona virusa.

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gdje je igrao u predstavama “Kad su cvetale tikve”, “Ne igraj na Engleze”, “Sviraj to ponovo Sem”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Delirijum tremens”, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju “Marko Živić šou” na TV Foks.

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo prije više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od 5 ciklusa “Zdravo Evropo”. Od januara 2015. godine učestvovao je u talent-šou programu “Audicija”, koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji “Knjige o džungli 2”, Nim Galuu u sinhronizovanom filmu “Epik”, Rafaelu u filmovima “Rio” i “Rio 2”, Miru u filmu “Artur i Minimoji” i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji “Hortona.”

Prihvati notifikacije