Biznis

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

Klijenti NLB Banke koji u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. ostvare minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji aktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne sedmične nagrade koje je omogućila Visa.

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu
FOTO: NLB BANKA

Kako je interesovanje za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu zaista veliko, raduje nas što smo, zahvaljujući sponzoru Olimpijskih igara u Parizu, i našem partneru, kompaniji Visa, dobili priliku da iznenadimo dva klijenta paket putovanjem za dvoje na ovaj događaj za pamćenje. Svim našim klijentima, korisnicima Visa kartica želimo sreću prilikom učešća, a osim glavnih nagrada, svake sedmice tokom trajanja nagradne igre, nasumičnim odabirom iznenadićemo klijente koji su izvršili tri ili više sedmičnih transakcija atraktivnim sedmičnim nagradama – izjavila je Ljiljana Krsman, član Uprave NLB Banke Banja Luka. 

Glavna nagrada „Putovanje u Pariz na Ljetnje Olimpijske igre“ paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Krsman, da osvoje dva klijenta NLB Banke Banja Luka: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj – tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru takmičarskih rasporeda na Ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizuje Visa, sigurnosnu podrška na licu mjesta.

FOTO: NLB BANKA
FOTO: NLB BANKA

Sedmične nagrade takođe su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tokom devet sedmica trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Iz NLB Banke Banja Luka naglašavaju da pravo na učešće u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB Visa kartica, a koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija Visa karticom NLB Banke Banja Luka, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitalizovanom karticom u okviru NLB Pay usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inostranstvu. Za pravo na učešće je takođe neophodno da NLB klijentiaktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, kada god i odakle god to požele.

.

Više detalja o NLB Visa nagradnoj igri i o pravilima učešća pogledajte na LINKU, a za sva pitanja klijentima je dostupan NLB Kontakt centar 0800 50 510.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu