Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UZ PUNO UVAŽAVANJE Višković: Vlada će nastaviti da štiti prava GRAĐANA ZASLUŽNIH ZA STVARANJE SRPSKE

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srpske Radovan Višković tokom razgovora sa predstavnicima Saveza logoraša Srpske istakao je da će Vlada nastaviti da, sa punim uvažavanjem, odaje priznanje i štiti prava svih građana koji su zaslužni za stvaranje Republike Srpske.

Višković je istakao da ekonomski rast i očuvanje fiskalne stabilnosti ostaju prioriteti u radu Vlade, na temelju kojih je moguće realizovati programe podrške za socijalno osjetljive kategorije stanovništva.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima ovog udruženja, te aktuelnim temama koje se tiču ostvarivanja prava različitih kategorija stanovništva koje su učestvovale u odbrambeno-otadžbinskom ratu, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Predsjednik Saveza logoraša Republike Srpske Branislav Dukić podržao je novu vladu i izrazio nadu da će institucije Srpske, u dijalogu sa organizacijama proisteklim iz odbrambeno-otadžbinskog rata, nastaviti da rade na unapređenju njihovog ekonomsko-socijalnog položaja.

Konsultacije se održavaju u Administrativnom centru Vlade Srpske, a nakon sastanaka planirana su saopštenja.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO