Hronika

UŽAS IZA VRATA ŠTALE Policija "prevrnula" prostoriju u kojoj je pronađeno Ivanovo zabetonirano tijelo (FOTO)

Policija je dva dana detaljno pretresala i pregledala cijelu štalu u kojoj je, nakon samoubistva Biljane Stojanović (38) pronađeno tijelo njenog supruga Ivana Stojanovića (40), koga je, kako se sumnja, ona ubila pa zabetonirala u buretu.

UŽAS IZA VRATA ŠTALE Policija "prevrnula" prostoriju u kojoj je pronađeno Ivanovo zabetonirano tijelo (FOTO)
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RINGIER

Ispred štale se može vidjeti gomila crnih džakova kao i hrpa suvih stabljika kukuruza, što govori da je štala, u potrazi za forenzičkim dokazima, pregledana od poda do krova.

Taj objekat je nekadašnja štala u kojoj je u nedjelju pronađeno Biljanino tijelo, nakon četiri dana potrage za njom, a onda dva dana kasnije, odmah poslije njene sahrane i tijelo njenog supruga Ivana.

FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RIGNIER
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RIGNIER

Nakon što je u utorak završena sahrana, policija je zapečatila objekat koji se nalazi u dvorištu kuće u kojoj je Biljana živjela sa njihovo troje djece. Na njenom tijelu nisu pronađeni tragovi nasilje, naložena je toksikološka analiza, a prema prvim informacijama, Biljana je izvršila samoubistvo trovanjem.

Pročitajte još

Međutim, ono što je još čudno i nerazjašnjeno je što je Biljanino tijelo pronađeno na čaršavu s glavom na jastuku i s drugim jastukom ispod leđa. Pored njenog tijela nađeni su nož, otrov i cigarete.

Ivana je zabetoniranog u buretu pronašao rođeni brat, inače policajac. On je pregledao prostoriju u kojoj je pronađeno Biljanino tijelo, a kako je i ranije ulazio tamo primijetio je i zid kog ranije nije bilo, macolom ga je razbio, a iza ga je sačekao užas – tijelo preminulog brata, za koga se vjerovalo da je od 2019, kada su ga posljednji put vidjeli i čuli, u Rusiji na radu.

Biljana je svima pričala da je sa Ivanom u kontaktu i da očekuje njegov pobvratak, a da ovih godina nije dolazio zbog korone, zatim zbog požara u Rusiji i drugih, navodnih, problema koji bi se uvijek ispriječili.

Ona se ponašala normalno, bila je nasmijana, ljudima je najavljivala njegove dolaske, koje je kasnije stalno odlagala, djeca su pričala da su u kontaktu sa njim, da nema vremena da se javlja, ali da je super i da ga čekaju da dođe.

Kako se sumnja, ona ga je ubila sjekirom i zabetonirala u buretu. Ispituje se da li je imala pomoćnika ili je to učinila sama, piše Blic.

Prihvati notifikacije