Svijet

Užas na Krku: Žena umrla od trovanja alkoholom

Nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja njemačka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a privedeni Nijemac je krivično prijavljen jer nije pružio pomoć, obavijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska.

Užas na Krku: Žena umrla od trovanja alkoholom
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana prije nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno tijelo, prenela je Hina.

Policija je 27. jula uveče obavještena o pronalasku tijela žene u apartmanu u gradu Krku. U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg njemačkog državljanina. On je uhapšen i priveden pod uticajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila.

Kriminalistickim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je krivična prijava protiv njega podnijeta merodavnom državnom tužilaštvu.

Kriminalisticko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesrećnog dogadaja, saopštila je policija. U prvom obavještenju o ovom događaju policija je navela da je riječ o ubistvu.

Prihvati notifikacije