Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UŽAS Na porodičnom imanju pronađeno BEŽIVOTNO TIJELO BEBE

Svijet
Autor:

Foto: Boris Pejović/EPA

Beživotno tijelo novorođenčeta pronađeno je u jami na jednom imanju u Zeti u Crnoj Gori, a policija i tužilaštvo utvrđuju ko je bacio tek rođenu bebu.

Čedomorstvo je otkriveno 5. aprila, nakon što su zaposleni u Kliničkom centru Crne Gore obavijestili podgoričku policiju da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena ženska osoba životno ugrožena, zbog porođaja van medicinske ustanove.

– Policijski službenici su o navedenom događaju upoznali nadležne tužioce u Osnovnom i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko – tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno tijelo novorođenčeta. Beživotno tijelo je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju. Po nalogu tužioca preduzimaju se dalje mjere i radnje. Uviđaj je u toku – navedeno je iz Uprave policije, pišu Vijesti.

Prema saznanjima “Vijesti”, tridesetšestogodišnjakinja je ljekarima Kliničkog centra rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo prije toga porodila. Ljekari su, međutim, odmah otkrili istinu i obavijestili policiju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO