Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UŽAS U DOBOJU Monstrum brutalno istukao suprugu i REZAO JE NOŽEM PO LICU

Hronika
Autor:

Foto: shutterstock

Osnovni sud u Doboju potvrdio je optužnicu protiv Đ.G. (45) iz Doboja zbog teškog nasilja u porodici kada je svojoj supruzi nožem nanio povrede po tijelu, izrezao je po licu i ubo nožem u oko.

Prema optužnici dobojskog tužilaštva Đ.G. je svoju suprugu maltretirao duži vremenski period. Istragom je utvrđeno da je iživljavanje nasilnika počelo u oktobru 2018. godine kada je u haustoru zgrade u Doboju presreo suprugu i rekao da će je ubiti.

Nasilje je kulminiralo 2. marta ove godine oko 16 časova kada je nasilnik napao svoju suprugu u stanu u Doboju, zadavši joj više udaraca.

– Nakon zadobijenih udaraca oštećena je pala i više nije mogla pomjerati lijevu ruku. Zatim je Đ.G. sjeo na prsa i rukama joj zadao više udaraca u glavu i licu, insistirajući da teško povrijeđena supruga pozove sestru – navodi se u optužnici. Iako teško povrijeđena i u agoniji zbog konstantnih udaraca po glavi i tijelu, žena nije poslušala nasilnika.

Nakon odbijanja, monstrum je nastavio da udara suprugu po glavi, a onda je u ruku uzeo čakiju dužine 12 centimetara pokušavajući da svoju suprugu ubode u oko.

Nasilnik je u više navrata porezao po licu svoju suprugu, a zatim je nesrećnu ženu ubo u lijevo oko.

Epilog monstruoznog napada bile su teške povrede žene u vidu preloma ruke, probijene rožnjače lijevog oka, brojni krvni podlivi po licu i glavi.

Dobojsko tužilaštvo je ujedno zatražilo da se optuženom produži pritvor i to zbog bojazni da će ponoviti krivično djelo, preciznije, jer bi mogao ubiti svoju suprugu. Prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske, optuženi može biti osuđen od dvije do maksimalno 10 godina zatvora.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO