Svijet

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Pas joj otkinuo dio lica, pa ga pojeo: Ženu iskidao ljubimac njene prijateljice

Keli Alen (45) doživjela je traumu kada joj je pas njene drugarice otkinuo dio lica, a potom ga pojeo na njene oči, dok se ona borila da zaustavi krv koja je tekla na sve strane.

Keli izjedao pas od prijateljice
FOTO: KELY ALLEN/FACEBOOK/SCREENSHOT

Keli je otišla kod prijateljice na piće. Njena prijateljica je imala ljubimca jazavičara koji je bio veoma druželjubiv i nije pokazivao nikakve znake da je agresivan pas.

Pročitajte još

“Odjednom je pobjesnio”

– Ležao je na leđima da bi mu mazila stomak, a nekoliko puta je stavio glavu u moje krilo – rekla je ona.

Ali kasnije te večeri, Keli je sjedila na podu u kuhinji, naslonjena na jedan od kuhinjskih pultova, kada se ponašanje psa iznenada promijenilo. Kada je skrenula pogled na djelić sekunde, pas je skočio, zarivši joj zube u obraz.

Keli izjedao pas prijateljice
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

– Nije lajao, režao, niti je pravio buku, samo je skočio i pričvrstio se za moje lice. Zatim je počeo da se hvata, vrteći glavom naprijed-nazad. Mogla sam da osjetim njegove zube duboko u svom obrazu, još uvijek imam flešbekove – ističe ona.

Keli se sjeća da je više puta vikala „skidaj ga“ dok je krv počela da teče niz lice.

Jedini razlog zašto me je pustio je taj što je otkinuo to parče mesa i pojeo ga – rekla je ona.

Dok je Keli stala na noge, pas ju je ponovo ugrizao, ovog puta za ruku. Na sreću, uspjela je da se oslobodi i pobjegne iz sobe.

Operacija je trajala satima

Keli je imala otvorenu ranu za koju je bilo potrebno pet i po sati plastične operacije i više od 40 šavova.

Keli sada traži odštetu nakon što je saznala da je pas navodno već napao dvije osobe, ali je upozorena da bi to moglo da potraje nekoliko godina.

Keli izujedao pas prijateljice
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENHSOT

U međuvremenu je ostala jako potresena i redovno se budi tokom noći plačući. Rekla je da ne može da se suoči sa povratkom na posao zbog traume i njenog fizičkog izgleda, i da se boji da napusti kuću bez pratnje jednog od svoja dva sina.

– Ne mogu da ustanem iz kreveta i plakala sam u snu jer osjećam njegove zube u sebi. Imam užasan ožiljak na licu, to mi je uništilo život, jer više ništa nije isto. Sada moram da kupim maskirnu šminku za ljude koji imaju izobličenja lica, to je nešto što nikada nisam mislila da ću morati da uradim – rekla je ona, piše Miror, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu